Nytt år med många oskrivna blad och möjligheter!  Vi kan bli inspirerade, nyfikna och förhoppningsfulla. Vi kan glädja oss åt det nya. Vi kan drömma, se bilder framför oss och sätta upp mål! Detta kan ge oss energi, motivation och resultat!

Vi kan ta genvägen till glädjen vi upplever senare under året. Många kan känna igen känslan av att ha bokat en resa. Redan när du bokat kan du känna hur underbart det kommer att bli. Du drömmer dig bort och upplever maten, sanden, vattnet, ledigheten eller vad det nu är som glädjer dig mest!

Tiden tycks gå fortare och bli roligare. Kanske räknar du ner till er resa. Du mår bättre, får mer energi och börjar kanske göra förberedelser som ytterligare stärker dina tankar och fantasier om hur härligt det kommer att bli!

Givetvis är det många som har helt andra drömmar än en resa men min förhoppning är att du kunde förstå vilken kraft det finns i att ha positiva saker att se fram emot! Du kan göra samma sak! Du behöver inte ens åka bort. Det kan handla om något enkelt. En promenad i naturen. Att titta på stjärnhimlen. Läsa en bok. Träffa en vän. Gå på en konsert. Unna dig tid att reflektera…

Du kan börja nu, idag. Det behöver inte vara komplicerat. Ju mer du gör av det du faktiskt vill göra desto mer glädje, energi, motivation och inspiration kommer du att få!

Steg för steg leder du dig själv in i framtiden!

 

MVH, Anders Forslund

www.ledarpotential.se