Några av mina kunder

 

Anders hjälper mig att få mitt företag att bli ännu bättre. Ledarpotential är en perfekt samarbetspartner och fungerar som ett bollplank för mig som chef!

Markus Sjöström

VD, ICA-handlare

När du vill få energi, boka en inspirerande föreläsning med Anders! Han har som framgångsrik idrottsman nått toppen men också hanterat motgångar! Han ger dig energi, inspiration och resultat!

Pernilla Eurenius

Strateg, Folkets Hus

Som ny marknadschef i Timrå IK valde jag att ta hjälp av Ledarpotential för att lyfta blicken och tänka nytt i försäljningen! Anders Forslund har gjort mitt jobb så mycket enklare!

Patrik Bylund

Marknadschef, Timrå IK

”I min ambition att skapa en vinnande företagskultur ingår ett nära utbyte med Ledarpotential och Anders Forslund. Han har en fantastisk förmåga att skapa utveckling åt sina deltagare!”

Martin Romö

Försäljningschef, Ahlsell

De kurser vi beställt av Ledarpotential håller högsta klass! Våra medarbetare är mycket duktiga och Anders Forslund hjälper oss att förbättra ytterligare för att vi skall lyckas nå våra mål!

Mattias Jonasson

Sverigechef, Lemminkäinen

Som IT-specialist är min kommunikation med kunderna, lika viktig som min kunskap om tekniken! Anders har hjälpt mig att bli effektivare och tydligare med mina kunder!

Toni Lindberg

IT-specialist, Ericsson

BLI COACHAD DU OCKSÅ!

Gör som många andra redan gjort, bli coachad du också!

VAR SMART REDAN IDAG!