Ibland är det underbart med en nystart! Att få lämna något bakom sig. Men framförallt gå mot något vi längtar efter! Något vi drömt om! Något vi velat sedan länge och just nu är det dags!
Just nu händer det, du tar steget, du vågar! Det pirrar i magen, det kittlar, det känns spännande! Vad det nu än är som du längtat efter så gör du slag i saken!
Du blir energisk, lite otålig, du är på väg! Mot det du vill, mot det du kämpat för, mot ditt mål! Först var det en dröm, sen en längtan, efter det tog du ett beslut, du satte upp ett mål!
Nu är det på väg att bli verklighet! Du har tagit de första stegen, du har visat mod, du vågade!
Den positiva känslan är stark! Du dras liksom med! Ibland känns det som att någon annan drar iväg med dig! Men i själva verket är det du som lyssnat på dig själv!
Det är du som följt dina önskningar och dina drömmar! Det är därför det känns så bra, nästan overkligt! Nu gör du det som tidigare kändes svårt eller obekvämt!
Du växer som människa, du utvecklas! Du är modig, det känns bra! Du känner dig stark! Du lever ditt liv! Du får energi! Du är på rätt spår! Du är en förebild!
Din nystart visar andra vägen!
Lycka till!
MVH, Anders Forslund
www.ledarpotential.se