Vi är många som gjort det bra och ”lyckats” i livet. Vi har växt upp, skaffat familj, en karriär och fått materiellt välstånd.

Utåt sett är allt som det ska vara men inombords gnager en känsla av att någon pusselbit fattas…

Med ett förändrat perspektiv (ålder) och mer livserfarenhet börjar vi ställa frågor till oss själva.

Men rädslan för svaren får oftast frågorna att tystna. Innerst inne vet vi att frågorna är befogade, att det finns mer där för oss i livet, mer glädje, mer spänning men rädslan för de uppoffringar eller handlingar som skulle behövas får frågorna att tystna och oss själva att ta ett steg tillbaka…

Vanans makt är stor, det vet alla och det är svårt att bryta de handlingsmönster vi skapat. Här tar det ofta stopp. Men det är möjligt att bryta invanda mönster! Jag har själv utvecklat metoder och verktyg för att bryta de negativa och skapa nya positiva mönster!

Och du, det är helt underbart när du börjat!

När du istället för att muttra och släpa dig fram börjar småskutta som en boxare, blir sugen på att dansa, hitta på något bus, återuppta kontakten med vänner du försummat eller att bara skratta!

Då är du på rätt väg, jag har själv gjort resan och guidar idag andra för att de ska kunna göra samma positiva förändring i deras liv!

Det är fantastiskt att känna mig levande, att ha hittat min väg, att göra allt det där som jag mår bra av! Att se mig själv i spegeln och känna mig lycklig med den jag är, det jag gör i företaget för att hjälpa andra och med mitt liv!

Tyvärr finns det inget recept eller råd som passar alla eftersom vi är olika men däremot finns möjligheten både för dig och mig här just nu!

Du väljer själv!

MVH, Anders Forslund
www.ledarpotential.se