Jantelagen är effektiv, äckligt effektiv! Den gör oss rädda för att sticka ut! Den hindrar oss i vår utveckling!

Det krävs mycket av oss själva, en inre styrka och mycket mod för att våga.

Det är viktigt att våga! Först och främst måste vi våga inför oss själva. Våga ta ställning den förändring vi önskar, den dröm vi bär…

Det är inte lätt, vi kommer att möta motstånd. Våra nära blir rädda då vi sticker ut hakan och vill förändra oss!

Men när drömmen avancerar och du verkligen vill uppnå förändringen då är du redo att sätta upp drömmen som ett mål.

När du satt målet då har du verkligen gett dig själv möjligheter. Det finns oerhört mycket kraft att hämta i ett mål som du verkligen vill nå!

Genom att sätta upp ett mål för dig själv, har du tagit ställning för dig själv, din dröm och det du vill uppnå i ditt liv!

Detta är ett viktigt ställningstagande som ökar ditt välbefinnande, din självkänsla och din känsla av att styra ditt eget liv!

Om du inte vågar sätta upp ett mål för dig själv är det mycket osannolikt att du lyckas nå din dröm. Din känsla av att styras av andra ökar, ditt välbefinnande och din självkänsla minskar.

Ju längre detta får fortgå desto svårare kommer det att vara att lyckas förändra och nå din dröm.

Dina drömmar finns hos dig av en anledning, de är en del av dig. De är viktiga för att du ska kunna förverkliga dig själv och må bra!

När du följer dina drömmar, kommer du att känna dig lätt, energisk, kraftfull och effektiv! Du har hela tiden en röd tråd att följa för att nå ditt mål!

För att lyckas nå ditt mål är det klokt att dela upp resan i delmål. På det viset blir det lättare att känna att utvecklingen går åt rätt håll och att du hela tiden närmar dig målet. Dessutom får du chansen att både manifestera och fira dina framsteg ofta!

LYCKA TILL!

MVH, Anders Forslund
www.ledarpotential.se